RENOVERING I KÖKET

Jahaja då var det dax igen. Efter en veckas semester tyckte min fru att jag hade latat mig tillräckligt :-). Skämt åsido så behövde vårat köksgolv en ansiktslyftning. Som ni kan se på bilderna så var det en plastmatta på golvet innan, plastmattan var trasig och ful. Under plastmattan fanns som i resten av huset att skapligt trägolv. Jag beskriver inte hur jag har gjort eftersom det är precis som det förra golvet, det är till och med samma behandling.
Här följer en bildserie som visar golvet, som ni kan se på den sista bilden så drar det med sig att lite annat också måste målas.....
image25
image26
image27

Där spisen normalt står var det en cementplatta. Där har man tidigare haft en vedspis stående. Om "några" år när övervåningen är klar skall köket totalrenoveras och då kommer det troligen att stå en vedspis där igen. För övrigt så var det inte bara den plastmattan man ser på bilden som skulle bort. Under den låg den en korkmatta.

Den här tidningen låg under plastmattan, det är alltid roligt att hitta små spår av när de senast renoverade. Jag funderar på att göra något liknande på övervåningen.
image28

Nej nu måste jag snart göra ett ryck på övervåningen........
                                                                                                            /Mattias

RSS 2.0