GÖR OM GÖR RÄTT @$€¤#

Nu blir det bara text och inga j..la bilder :-).


Jag hade tänkt att jag skulle spara stödbenen från takstolarna så att man kunde se dem. Jag upptäckte att den feta bjälken som ligger ovanpå stenväggen var helt pulveriserad av mask och bock. Så det gick och sket sig......

Nu får jag göra om reglingen så att väggen följer stödbenen ner i stället.

Ja ja har man inte jobb så skaffar man sig. Jag kunde ju ha kollat innan om bjälken var fräsch så hade jag sparat en massa jobb. Men jag ligger ju så långt före i tidsplanen ändå....NOT. Och pengar har man ju hur mycket som helst...NOT.

Vilket depprimerande inlägg det blev. Men efter regn kommer sol.....det hoppas vi på.

/Mattias


TRAPPAN PÅ PLATS

Jaha då har trappan äntligen kommit. Snickaren som har tillverkat den var här igår och vi monterade den. Vi är supernöjda det blev riktigt bra. Nu blir det dessutom lite lättare att ta sig upp till övervåningen.

Före:


Efter:


Som ni kan se så är vagnstyckena vita. Stegen är helt obehandlade så de har jag täckt med mjölkpapp så länge. Jag kommer sedan att behandla stegen och ledarna med hårdvaxolja, samma som på golvet. Stolpen i mitten skall jag måla vit. Det känns som en riktig milstolpe att trappan är på plats och att det blev så bra.

Nu skall jag upp och laga i murstocken och putsa det sista på gaveln i "master bedroom" för min bror vill ha tillbaka sin betongblandare :-).

/Mattias

RSS 2.0